Ontwerpen, bouwen en beheren

Met onze diensten verbeteren we uw samenwerkingen en verhogen we de kwaliteit van uw product.
Offerte aanvragen!

Tarieven

Een van de voordelen bij CADbouwer is dat u van te voren weet wat de kosten zijn. Hierdoor heeft u de zekerheid wat het uiteindelijk gaat kosten en hoeveel tijd het kost. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan. Alle onderstaande prijzen zijn per getekende m² in werkelijkheid en excl. BTW.

Plattegronden, aanzichten en doorsnedes

Schets ontwerp

Het opzetten van een schetmatige voorstelling van het bouwproject wat betreft de situering, de architectonische verschijningsvorm en de hoofdindeling. Hierbij worden de totaalmaten aangegeven.

Voorlopig ontwerp

Het ontwikkelen van een globale voorstelling van het bouwproject voor wat betreft de situering, de architectonische verschijningsvorm, de hoofdindeling, de structurele en constructieve opzet. Hierbij worden de stramienmaten en totaalmaten aangegeven.

Definitief ontwerp

Het vastleggen van het bouwproject wat betreft, de architectonische verschijningsvorm, de interne en externe structuur en de constructieve opbouw. Tevens het verkrijgen van een beeld per element voor wat betreft de opbouw, materiaal en afmetingen. Hierbij worden stramienmaten, totaalmaten en deelmaten aangegegeven.

Bestektekeningen

De tekeningen van het bouwproject gereedmaken voor prijs- en contractvorming wat betreft, de architectonische verschijningsvorm, de interne en externe structuur, de constructieve opbouw en elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Tevens het verkrijgen van een beeld per element voor wat betreft de opbouw, materiaal en afmetingen. en het verkrijgen van een totaal beeld per ruimte. Hierbij worden stramienmaten, totaalmaten, deelmaten, afschot en peilmaten aangegegeven.

Werktekeningen

De tekeningen van het bouwproject gereedmaken voor de uitvoering wat betreft, de architectonische verschijningsvorm, de interne en externe structuur, de constructieve opbouw en elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Tevens het verkrijgen van een beeld per element en component voor wat betreft de opbouw, materiaal, bevestigingsmidellen en afmetingen en het verkrijgen van een totaal beeld per ruimte. Hierbij worden stramienmaten, totaalmaten, deelmaten, afschot, peilmaten optel- en stelmaten aangegegeven.

Details

Schets ontwerp

Het opzetten van een schetmatige voorstelling van een bouwkundigdetail waarbij de nadruk ligt op de architectonische verschijningsvorm. Hoofdmaten worden hierin weergeven.

Voorlopig ontwerp

Het ontwikkelen van een globaal bouwkundig detail, waarbij de nadruk naast de architectonische verschijningsvorm ook op de structurele
en constructieve opzet zit. Hierbij worden de stramienmaten en totaalmaten.

Definitief ontwerp

Het bouwkundigdetail vastleggen wat betreft, de architectonische verschijningsvorm, de interne en externe structuur en de constructieve opbouw. Tevens het verkrijgen van een beeld per element voor wat betreft de opbouw, materiaal en afmetingen. Hierbij worden stramienmaten, totaalmaten en deelmaten aangegegeven.

Bestek details

Het detail gereedmaken voor prijs- en contractvorming wat betreft, de architectonische verschijningsvorm, de interne en externe structuur, de constructieve opbouw en elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Tevens het verkrijgen van een beeld per element voor wat betreft de opbouw, materiaal en afmetingen. Hierbij worden stramienmaten, totaalmaten, deelmaten, afschot en peilmaten aangegegeven.

Werkdetails

Het detail van het bouwproject gereedmaken voor de uitvoering wat betreft, de architectonische verschijningsvorm, de interne en externe structuur, de constructieve opbouw en elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Tevens het verkrijgen van een beeld per element en component voor wat betreft de opbouw, materiaal, bevestigingsmidellen en afmetingen. Hierbij worden stramienmaten, totaalmaten, deelmaten, afschot, peilmaten optel- en stelmaten aangegegeven.

Overige Diensten

3D Engineering

We maken voor onderandere constructie bedrijven 3D modellen in AutoCAD. Tevens ontwikkelen voor verschillende opdrachtgever 3D details en 3D ontwerpen voor werktuigbouwkundige installaties.

Dynamic Blocks

Voor o.a. leveranciers ontwikkelen we geparametriseerde AutoCAD Dynamic Blocks, hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld symbolen, installatie onderdelen, constructieonderdelen, deuren, ramen of meubels.

3D visualisaties

Via een 3D visualisatie programma maken we een realistisch beeld van het te bouwen bouwwerk. Dit kan gebruikt worden voor zowel commerciële doeleinden of als hulpmiddel op de bouwplaats om bepaalde onderdelen beter uit te lichten.

Wij staan altijd voor u klaar

CADbouwer.nl

(onderdeel van Contestion)

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@cadbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service