3D Engineering

Naast de welbekende 2D tekeningen en modellen zijn wij ook in staat deze uit te werken in een 3D weergave. Deze weergave zou er voor kunnen zorgen dat u andere inzichten krijgt waardoor er eventuele betere oplossingen ontstaan om problemen of obstakels te overkomen.

 

We bieden verschillende kwaliteiten aan voor 3D visualisaties. Dit heeft vooral te maken in welk stadium het project is en voor wat voor doeleinden men de visualisatie wilt gebruiken. In een vroeg stadium gebruiken we de 3D visualisaties vooral voor het uitwerken en visualiseren van ideeën.

 

We kunnen impressies maken in verschillende programma's voor zowel interieur en exterieur om de sfeer en uitstraling van een project uit te beelden. Eventueel kunnen we deze afbeeldingen later nog na bewerken in Photoshop voor een nog realistischer beeld. Om u of uw opdrachtgever een nog beter beeld te kunnen geven van het uiteindelijke resultaat.

3D Details

Naast het ontwikkelen van schematische details van aansluitingen of montage tekeningen kunnen wij deze ook uitwerking tot een 3D visualisatie. Deze visualisatie zal een veel duidelijker beeld geven voor u of uw opdrachtgever van het te realiseren detail.

3D Constructies

Vrijwel alles kunnen wij uitwerking tot een 3-dimensionaal model waar uiteraard ook constructieve modellen onder vallen. De ontwikkeling van dergelijke 3D modellen zal u in een vroeg stadium een duidelijker beeld geven van de primaire en/of secundaire constructieve onderdelen en aansluitingen. Deze modellen zou naast intern gebruik ook kunnen gebruiken als communicatie middel tussen u en uw opdrachtgever.

3D Installaties

Ook naast het uitwerkingen van installaties in bouwkundige modellen of het ontwikkelen van dynamic-blocks kunne wij u ook voorzien van een 3-dimensionale weergave van toe te passen installaties.

Deze weergaven zullen een veel duidelijker beeld geven van hoe en dergelijke installatie aangesloten zal worden en waar zijn plaatsing is in een ruimte of binnen uw bouwwerk. Deze modellen bieden een uitkomst om uw opdrachtgever een duidelijker beeld te geven en deze te overtuigen van uw keuzes of juist aan te sturen op betere oplossingen.
Tarieven!

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

CADbouwer.nl

(onderdeel van Contestion)

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@cadbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service