Bouwkundige Details

Naast het ontwikkelen van plattegronden, aanzichten en doorsneden zijn wij ook in staat al uw bouwkundige details uit te werken van aansluitingen tot gedetailleerde montage tekeningen. Deze details zullen tot elk door u vastgesteld niveau uitgewerkt worden en zijn direct klaar voor toepassing en gebruik.

Woningbouwdetails

De ontwikkeling kunt u ook volledig of deels aan ons overlaten, wij verzekeren u van professionele en waarheidsgetrouwe woningbouwdetails. Ook is het mogelijk om ons verschillende details en oplossingen te laten ontwikkelen zodat u een genuanceerde keuze kunt maken over de toe te passen componenten en manier van realisatie.

Utiliteitsbouwdetails

Naast de basis details van woningbouw laag of hoog hebben wij ook de expertise om u te voorzien van details van aansluiting en montage details binnen de utiliteitsbouw. Wij bieden dus ook de helpende hand als u zich richt op bedrijfshallen, kassen e.d.

Constructiedetails

Van elk van de voor genoemde soorten bouwwerken zijn wij in het bezit van de kennis om naast de buitenschil ook de primaire en eventuele secundaire constructie uit te werken tot elk gewenst detail niveau welke door u als opdrachtgever vooraf vastgesteld zal worden.
Tarieven!

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

CADbouwer.nl

(onderdeel van Contestion)

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@cadbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service