AutoCAD Werkzaamheden

Technische Bouwtekeningen

Het uitwerking of ontwikkelen van technische bouwtekeningen behoort tot onze specialiteit waarin wij al jaren uitermate veel kennis hebben opgedaan en hebben samengewerkt met andere partijen om projecten met een uitmuntend resultaat af te sluiten. Ook voor u als onderneming, bedrijf of zzper kunnen wij veel betekenen. Wij kunnen u ondersteunen door in samenwerking met u de benodigde tekeningen te ontwikkelen of uit te werken tot elk gewenst niveau. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om het volledige tekenwerk aan ons uit te besteden zodat uw werklast met betrekking tot dit onderwerp geminimaliseerd kan worden.

 

Of u nu tijd wil besparen, gebruik wilt maken van onze kennis en middelen of een structureel/tijdelijk te kort heeft aan personeel. Cadbouwer.nl biedt u de uitkomst. Wij zullen ten alle tijden professioneel omgaan met opdrachten, projecten en tekenwerk. Maar ook kunt u bij ons terecht voor de communicatie met andere partijen waarmee u samenwerkt. Onze medewerkers zijn in het bezit van de juiste competenties, specifieke kennis en kunde om samen met u tot een uitmuntend eind resultaat te komen. Naast het tekenwerk richten wij ons voornamelijk op goede en duidelijke communicatie met u als opdrachtgever of als gewenst met andere partijen. Wij werken altijd doelgericht, efficiënt en tijdsbewust om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Bouwkundige Details

Naast het ontwikkelen van plattegronden, aanzichten en doorsneden zijn wij ook in staat al uw bouwkundige details uit te werken van aansluitingen tot gedetailleerde montage tekeningen. Deze details zullen tot elk door u vastgesteld niveau uitgewerkt worden en zijn direct klaar voor toepassing en gebruik.
Lees meer

Dynamic Blocks

Om te voorkomen dat u genoodzaakt bent veel tijd te steken in het plaatsen van onderdelen in al bestaande tekeningen ongeacht of deze al bestaan, nog ontwikkeld moeten worden of dat u deze aan ons uitbesteedt zijn wij in staat verscheidene onderdelen uit te werken in zogenoemde dynamic-blocks. Deze blocks zijn in hun geheel te plaatsen in bouwkundige modellen en laten zich makkelijk aanpassen aan elk voorkomende situatie of ruimte.

Door het toepassen en ontwikkelen van deze blocks is het mogelijk in het tekenstadium van uw project veel tijd te besparen.

Lees meer

3D Engineering

Naast de welbekende 2D tekeningen en modellen zijn wij ook in staat deze uit te werken in een 3D weergave. Deze weergave zou er voor kunnen zorgen dat u andere inzichten krijgt waardoor er eventuele betere oplossingen ontstaan om problemen of obstakels te overkomen.

We bieden verschillende kwaliteiten aan voor 3D visualisaties. Dit heeft vooral te maken in welk stadium het project is en voor wat voor doeleinden men de visualisatie wilt gebruiken. In een vroeg stadium gebruiken we de 3D visualisaties vooral voor het uitwerken en visualiseren van idee├źn.

We kunnen impressies maken in verschillende programma's voor zowel interieur en exterieur om de sfeer en uitstraling van een project uit te beelden. Eventueel kunnen we deze afbeeldingen later nog na bewerken in Photoshop voor een nog realistischer beeld. Om u of uw opdrachtgever een nog beter beeld te kunnen geven van het uiteindelijke resultaat.

Lees meer

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

CADbouwer.nl

(onderdeel van Contestion)

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@cadbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service