Werkzaamheden

AutoCAD

Wij als cadbouwer.nl kunnen u assisteren bij projecten door middel van het tekenwerk deels of volledig van u over te nemen. Of dit nu noodzakelijk is wegens een strutureel of tijdelijk persooneels te kort is of dat u het liever uitbesteedt of dergelijke kennis simpelweg niet in huis heeft Cadbouwer.nl biedt u de uitkomst. Plattegronden, doorsneden, aanzichten, montage tekeningen en 3D weergaven maar ook constructieve of installatie tekeningen en zelfs interieur en inrichting.

U kunt voor elk gewenst tekenwerk en niveau van uitwerking bij ons terecht. Door de service is het voor u mogelijk om eventueel grotere projecten in samenwerking met ons aan te nemen of juist projecten aan te nemen waar u voorheen de kennis of het personeel niet voor had. in samenwerking met cadbouwer.nl zal u tot een sneller en beter resultaat komen.
Lees meer

Disciplines

Tijdens het bouwproces werk je natuurlijk met verschillende disciplines en partijen. Wij van Revitbouwer.nl hebben hierdoor ook te maken met deze verschillende bedrijven, we faciliteren voor elke discipline in het bouw- en BIM proces andere diensten.

Voor architecten ontwerpen we voornamelijk in het begin van het ontwerpproces een Revitmodel, waarbij we voor adviseurs, installaties modelleren of gebouwen in Revit analyseren en toetsen.
Lees meer

Perfecte Ondersteuning

Wij zijn elke dag van 9:00 tot 19:00 beschikbaar voor vragen en aanpassingen

Veelzijdig

Wij bieden de mogelijkheid om een model te ontwikkelen, managen en te beheren

Kwaliteit

Door onze BIM-norm verzekeren we u dat we een constante vorm van kwaliteit aanbieden

Persoonlijke Werkwijze

Wij denken altijd mee in het denk en ontwikkelproces van een gebouw of een onderdeel hiervan

Wij staan altijd voor u klaar

CADbouwer.nl

(onderdeel van Contestion)

Volantestraat 5
3223 PH Hellevoetsluis
+31 (0) 644175455
info@cadbouwer.nl

KVK: 62937693
BTW: NL218841589B01
IBAN: NL79 INGB 0006 8135 27

Algemene voorwaarden RVN cad-service